Bejelentés


NCIS Nagyecsed Múltunk a jövőnk!

Aktuális hírek, események, kérések


HÍREK:

A HÍREK ROVATBAN CSAK A KÖZÖSSÉGI HÍREKNEK ADUNK HELYET,A SZERVEZETEK HÍREI MEGTALÁLHATÓAK SAJÁT HONLAPJUKON.

Elkészült a Nagyecsedi civil szervezetek bemutatkozó anyaga. a szórólapok boritóján látható a résztvevő csoportok elérhetősége is. Belevettük a két állandó helyi rendezvényt, a Lápi Disznótorost és az Ecsedi-láp Fesztivált is, hiszen mindannyian részt veszünk rajtuk.
a csomagot, illetve a szervezetek szóróit ezentúl minden eseményen terjeszteni fogjuk, ezzel is népszerűsítve munkáinkat és Nagyecsedet!

A Nagyecseden található artézi kutak állapotát megunva, több helyi szervezet és csoport belekezdett egy felújító munkába.

Ennek keretén belül elkészült a Komoróczi utcán a Betyárok Kútja, a Lápi Betyárok csapata által, a Vásártéren a Szerelmesek Kútja az Ecsedi-lápvidékért Egyesület kialakításában. nemsokára kész lesz a régi mozival szemben a Lovasklub kivitelezésében egy "Szekér-kút", és az alábbi társaságok összefogásában a legnagyobb falat, a Nagytemplommal szemben lévő kút és park. ez utóbbihoz várunk minden segítséget!


Lápi Betyárok
Lovasklub
Ecsedi-lápvidékért Egyesület
Nagyecsed városért Egyesület
és a Fűvészker Társaság természetvédelmi egyesület

ESEMÉNYEK:

Sikeresen zajlott a III: Ecsedi-láp Fesztivál, ahol a civil szervezetek kitettek magukért.
az idén az időjárás is kegyes volt hozzánk.

KÉRÉSEK:

A kútfelújítás igen sikeres program, ami abból is látszik, hogy nagyon sokan keresnek meg minket, különösen az Ecsedi Hírmondóban megjelent cikk után, hogy ők is szívesen tennének valamit városunkért. Bárkinek van ötlete, vagy szándéka valamilyen tevékenységre, építésre-szépítésre, és ehhez segítséget, tanácsokat, vagy támogatást szeretne kérni, jelezze az üzenőfalon, vagy a szerkesztő elérhetőségén. Örömmel segítünk!


FELHÍVÁSOK:
Minden Nagyecsedi civil szervezetnek: csatlakozzatok hozzánk és küldjetek anyagot, és képeket a szerkesztőnek!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!